Beste leden/ budofamilie,

Met veel enthousiasme willen we jullie informeren over het nieuwe judoseizoen dat voor de deur staat! Er staan een veranderingen en activiteiten op het programma, en we kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen op de mat.

Nieuw Rooster en Startdatum: 21 augustus 2023 Het nieuwe judoseizoen begint op 21 augustus 2023. We hebben hard gewerkt om een nieuw rooster op te stellen dat beter aansluit. 
Het rooster is te vinden op onze website en is ook als bijlage bij deze nieuwsbrief gevoegd. Bekijk het rooster zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de lesuren.

Speciale Actie voor Nieuwe Leden: 25% Korting op de Eerste 3 Maanden Om het nieuwe seizoen te vieren en nieuwe leden te verwelkomen, hebben we een speciale aanbieding voor jullie! Nieuwe leden die zich aanmelden vóór 1 september krijgen maar liefst 25% korting op de eerste 3 maanden van hun lidmaatschap. Dit is een geweldige kans om judo uit te proberen en deel uit te maken van onze judofamilie!

Pannenkoekentoernooi: Nieuwe Invulling van de Randori Competitie We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze traditionele Randori competitie een nieuwe twist hebben gegeven. Het wordt nu het “Pannenkoekentoernooi” genoemd! Bij dit toernooi worden punten na elke ronde opgeteld en aan het einde van het seizoen wordt de judoka met de meeste punten bekroond met een prachtige trofee. Dit belooft een leuke en competitieve ervaring te worden waarin we niet alleen onze vaardigheden tonen, maar ook plezier hebben met elkaar.

Inschrijvingen en Contactgegevens Voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven voor het nieuwe seizoen, willen we jullie vragen dit zo snel mogelijk te doen via ons online inschrijfformulier op onze website. Als jullie vragen hebben over het nieuwe rooster, de activiteiten of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kunnen niet wachten om weer samen op de tatami te staan en een geweldig judoseizoen te beleven! Bedankt voor jullie voortdurende steun en inzet.

Met sportieve groet,
Cas, Rolf en Coen