Hoi Budofamilie,

Met het einde van het jaar in zicht, willen we graag samen terugblikken op een geweldige periode vol activiteiten en prestaties binnen onze budoschool. Het was een drukke tijd met schoolprojecten, een spannend judotoernooi en last but not least, fantastische examens waarbij velen van jullie nieuwe kleurtjes hebben behaald. Wat een prestatie!

Terugblik op Examens en Toernooi

We zijn ontzettend trots op iedereen die deelnam aan de examens en het judotoernooi. Jullie inzet, doorzettingsvermogen en passie voor de budosport hebben geleid tot prachtige resultaten. Van gekleurde banden tot waardevolle ervaringen op de mat, we hebben samen weer bewezen waar onze budoschool voor staat: samenhorigheid, discipline en groei.

Kerstwens

Namens het hele team willen we jullie warme en gezellige feestdagen toewensen. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, vreugde en ontspanning na een periode van hard werken en trainen. Geniet van de tijd met vrienden en familie, en laad jezelf op voor een nieuw jaar vol uitdagingen en kansen.

Vakantieperiode

Een welverdiende vakantie staat voor de deur! Van 23 december tot en met 7 januari hebben we de kans om even te rusten, te genieten en nieuwe energie op te doen voor het komende jaar. We hopen dat jullie allemaal de gelegenheid hebben om te ontspannen en te genieten van deze feestelijke periode.

Hervatting Lessen

Na de feestdagen starten we weer met frisse energie en enthousiasme. Onze lessen hervatten op maandag 8 januari. We kijken ernaar uit om samen met jullie het nieuwe jaar te beginnen en verder te bouwen aan jullie budoreis.

Bedankt voor jullie toewijding en inzet gedurende het afgelopen jaar. Laten we samen uitkijken naar nieuwe hoogtepunten en successen in het komende jaar.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Met sportieve groeten,